Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletni strani podjetja Intersnack, d. o. o. Upamo, da vam je naša spletna stran všeč in da jo obiskujete čim bolj pogosto. Trudimo se, da obiskovalcem našega spletnega mesta ponudimo zanimive novice. Hkrati pa moramo upoštevati določena pravila, ki so potrebna pri uporabi našega spletnega mesta.

Prosimo vas, da natančno preberete naslednje splošne pogoje uzporabe. To velja zlasti za omejitve odgovornosti, ki jih vsebuje. Namreč vsak obiskovalec se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe, ko obišče in uporablja našo spletno stran.

1. Pravice intelektualne lastnine

Celotna vsebina te spletne strani je zakonsko zaščitena s strani podjetja Intersnack, d. o. o. Vse slike na tej strani in še posebej predmetne pravice industrijske lastnine so v lasti družbe Intersnack, d. o. o. ali pa jih Intersnack, d. o. o. uporablja z dovoljenjem pooblaščenih podjetij. Z največjim veseljem vam omogočamo, da si lahko dele oz. elemente spletne strani shranite v vaš računalnik za zasebno uporabo. Edini pogoj je, da lahko te materiale uporabljate samo za lastno uporabo. Za druge namene je potrebno pridobiti naše pisno soglasje.

Prenosljiva programska oprema in vsi spremljajoči podatki ostajajo v celoti v lasti podjetja Intersnack, d. o. o. Ne dovolimo pa, da bi se gradivo s tega spletnega mesta (www.pombar.si) - na primer: blagovna znamka ali logotip - uporabljajo v publikacijah ali kako drugače v komercialne namene.

Objava ali posredovanje te spletne strani bodisi kot del bodisi kot celota dovolimo le, če imate licenco za te pravice. Če vas zanima nakup licence, stopite v korak z nami. Odprti smo za pogovor. Obiskovalcem spletne strani www.pombar.si dovoljujemo dodajanje povezav do našega spletnega mesta, vendar vas prosimo, da ne uporabljate novene naše blagovne znamke ali logotipa na vaših spletnih mestih.

2. Posredovanje materialov in gradiva

Z največjim veseljem vam posredujemo gradivo ter sprejemamo vaše ideje, nasvete, slike ali datoteke. Žal pa pri tem ne moremo zagotoviti zaupnosti. Prav tako moramo poudariti, da Intersnack, d. o. o. pridobi vse pravice do gradiva, ki nam ga obiskovalci spletne strani www.pombar.si pošljejo preko naše spletne strani. S tem pridobimo pravico do uporabe tega gradiva. Prejeto gradivo lahko uporabljamo po svojih željah. Zahtevek za denarno nadomestilo ni mogoč. Če ne želite, da pridobimo ustrezne pravice do gradiva, ki ste ga poslali, vas prosimo, da nam gradiva ne pošiljate.

3. Omejitev odgovornosti

3.1 Podjetje Intersnack, d. o. o. si na spletni strani www.pombar.si prizadeva, da so podatki pravilni. Kljub temu ni mogoče zagotoviti, da so vse informacije točne in zanesljive. Hkrati ne moremo jamčiti, da bo spletno mesto na voljo tudi v prihodnosti. Hkrati ne moremo prevzeti odgovornosti za kakršne koli okvare oz. težave na strani. Poleg tega ni popolnoma izključeno, da ta stran ali strežnik ne vsebujejo virusov ali drugih nevarnih komponent. Prav tako ne dajemo nobenega zagotovila, da bo zahtevanje informacij s teh strani prineslo uspešne rezultate.

3.2 Podjetje Intersnack, d. o. o. in vse povezane osebe, ki so prispevale k razvoju, dopolnitvi ali dostavi informacij na tej spletni strani ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.pombar.si. Izključitev odgovornosti velja zlasti za posledično škodo, nematerialno ali nepredvidljivo škodo. Izjava o omejitvi odgovornosti velja tudi za vse primere, v katerih se informacije izmenjujejo v interaktivni obliki.

3.3 Ta izključitev odgovornosti ne velja, če podjetje Intersnack, d. o. o., njeni zakoniti zastopniki ali zastopniki ravnajo iz hude malomarnosti ali celo namerno kršijo temeljno pogodbeno obveznost. Izključitev odgovornosti tudi ne velja za garancijske določbe.

3.4 Intersnack, d. o. o. tudi ne bo povrnil stroškov, ki jih ima uporabnik z dostopom do te spletne strani.

3.5 Podjetje Intersnack, d. o. o. ne prevzema nobene odgovornosti za gradivo, ki ga objavi podjetje samo ali tretje osebe na tistih straneh, na katere spletna stran www.pombar.si vodi oz. vsebuje povezavo. Intersnack, d. o. o. ne odgovarja za žaljiv ali kakor koli nezakoniti material obiskovalca ali tretjih oseb.

4. Naša politika zasebnosti

Na naši www.pombar.si strani smo za vas vzpostavili povezavo do naših pravil o varstvu podatkov. V teh pravilih si lahko preberete; kdaj in za kaj, lahko izključno z vašim soglasjem, zbiramo osebne podatke in kako ravnamo z njimi. Do varstva podatkov lahko dostopate tukaj: Politika zasebnosti

5. Izključitev iz uporabe

Podjetje Intersnack, d. o. o. si pridržuje pravico, da določenemu uporabniku prepovemo uporabo naše spletne strani in po potrebi od njega zahtevamo odškodnino v primeru, da ta uporabnik krši splošne pogoje uporabe.

6. Končne določbe

Podjetje Intersnack, d. o. o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev uporabe.