Naši POM-BÄR medvedki: enostavno edinstveni!

POM-BÄR medvedki so s svojo veselo obliko medvedkov, hrustljavostjo in blagim okusom enostavno edinstveni!

Vseeno ali gre za umirjen večer z družino, filmski ali igralni večer, piknik, rojstni dan ali izlet – POM-BÄR medvedki so vedno dobrodošli!

Pomembna je notranjost

Poleg oblike, je pomembna tudi vsebina naših izdelkov; vsi Pom-Bär izdelki so vegetarijanski. Pom-Bär Original, z okusom kečapa, z okusom sira in z okusom kisle smetane so tudi brez glutena. Zgrabite torej vrečko vaših najljubših Pom-Bär medvedkov in si privoščite hrustljav oddih od vsakdana.

 Vsi POM-BÄR okusi 

Koliko je POM-BÄR sploh star?

Naši POM-BÄR izdelki obstajajo že od leta 1987. Še vedno so točno tako okusni in hrustljavi, kot jih imajo ljubitelji POM-BÄR medvedkov že toliko let najraje. Brezčasni in vedno (znova) primerni za lepe trenutke z družino ali prijatelji ter tudi v samoti.

Čeprav je POM-BÄR vedno lep, se je s časom vendarle malce spremenil. Poglejte sami!

1987

1987

1999

1999

2003

2003

2010

2010

2019

2019

2023

2023

Spoznajte POM-BÄR medvedka

Otroški smeh, dobra volja in okusni prigrizki: Pom-Bär je povsod, kjer se lahko zabavamo. Bodite torej pozorni, saj ga lahko na številnih dogodkih tudi osebno spoznate!

Naša zaveza

Smo člani European Snacks Association (ESA). ESA, in tako tudi mi, se je pridružila prostovoljni zavezi številnih proizvajalcev živil EU-Pledge, da bi zaščitila otroke.

Ta zaveza vsebuje trajnostno spremembo marketinga za otroke. S tem smo med drugim obljubili, da ne bomo direktno oglaševali na televiziji, internetu ali v tisku otrokom mlajšim od 12 let. Želite izvedeti več?

Spletna stran EU-Pledge