O POM-BÄR medvedku

Medvedki Pom-Bär so ugledali luč sveta v Nemčiji leta 1987 s klasičnim proizvodom Pom-Bär original. Blagovno znamko Pom-Bär predstavljajo hrustljavi prigrizki v obliki medvedka. Na slovenskem trgu lahko najdeš klasične medvedke Pom-Bär original ter v okusih sira, ketchupa ali kisle smetane. Vsi okusi so blago začinjeni. Pom-Bär medvedkom lahko zaupate . Ne le, da so prigrizki zelo kakovostni zaradi kontrolirane proizvodnje, ampak so tudi brez glutena, soljeni z jodirano soljo in ne vsebujejo umetnih dodatkov. Pom-Bär prigrizki so edinstveni in zelo priljubljeni med otroci po vsej Evropi. Tako okus kot milina oz. blagost okusa, pomagata graditi močan karakter izdelku, hkrati pa celotno izkušnjo grizljanja prigrizkov lahko povezujemo s srečnim, veselim, svetim, sončnim in toplim doživetjem.


POM-BÄR odrašča ...

... in z njim tudi blagovna znamka. Njegov izgled se je neprenehoma spreminjal že od leta 1987. Kljub temu sta dve lastnosti njegovega videza ostali enaki: vedno nosi ruto in krono na glavi. Zaradi tega je pristen in zanesljiv predstavnik blagovne znamke. Poglej in primerjaj njegov izgled.


Kako so POM-BÄR medvedki proizvedeni?

POM-BÄR medvedki so predstavniki tako imenovanih pelet proizvodov. Postopek izdelave je podoben kot pri izdelavi testenin. Ne vsebujejo umetnih barvil ali aditivov, hkrati so podvrženi rednim kontrolnim testom. Krompirjeva moka, sol in voda se združijo v zmes. Ta zmes se nato zgnete, da nastane testo. Nato se to testo nareže v obliko medvedka, podobno kot se režejo piškoti. Testo v obliki medvedka se nato posuši in rahlo hrustljavo praži. In tako je ustvarjen zabaven prigrizek.