Pravna obvestila o zasebnosti

Intersnack, d. o. o. je zavezan h varovanju vaše zasebnosti. Pravila zasebnosti razlagajo način zbiranja in obdelave podatkov, ki so pridobljeni na spletni strani www.pombar.si.. Če imate kakršne koli skrbi ali vprašanja v zvezi s pridobivanjem ali obdelavo vaših osebnih podatkov, nam jih pošljite na info@intersnack.si.

 

Uporaba informacij

Kakršnekoli podatke, ki jih družba Intersnack, d. o. o. pridobi na kakršenkoli način preko spletnega mesta www.pombar.si., so namenjeni izključno za uporabo družbe in jih ta varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 94/2007).

 

Vaše zbrane informacije bomo uporabili za prilagojeno obveščanje o naših novostih in storitvah. Z zbranimi osebnimi podatki vas lahko kontaktiramo preko pošte, elektronske pošte, telefona ali faksa. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primeru nasledstva našega poslovanja ali zunanje obdelave zbranih podatkov. V obeh primerih se zbrani podatki varujejo v skladu z zgoraj omenjenim zakonom.

 

 

Ostale spletne strani

Na spletnem mestu www.pombar.si. obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani. Zato Intersnack za te povezave ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco. Intersnack tudi ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.